Tahoor

Neemolje (50ml)

kr 200

Neem-olje kommer fra frøet til det tropiske neem-treet, også kjent som indisk syrin. Neem olje har en bred historie med bruk som et middel i hele verden og har blitt brukt til å behandle mange tilstander. Selv om den har en sterk lukt, er den rik på fettsyrer og andre næringsstoffer og brukes i en rekke skjønnhetsprodukter som hudkremer, kroppslotion, hårprodukter og kosmetikk.

Neem olje inneholder mange ingredienser som er ekstremt gunstige for huden. Noen av disse ingrediensene inkluderer:

fettsyrer (EFA)

limonoids

vitamin E

triglyserider

antioksidanter

kalsium

Det har blitt brukt i skjønnhetsregimer og hudpleie for å:

Behandle tørr hud og rynker

stimulere kollagenproduksjon

redusere arrdannelse

legende sår

behandle kviser

minimere vorter og føflekker

You may also like

Recently viewed